Till Salu/Uthyres

Uthyrning av hästar från Nybyggets Ridläger

Nytt koncept – unika möjligheter!

Nybyggets Ridläger arrangerar under sommartid ridläger för barn, ungdomar och vuxna. Vår verksamhet bygger på god hästhållning med snälla och välutbildade hästar. Vår lägerverksamhet har varit fulltecknad alla år sedan starten 1970. Vi har tjugo elever per läger och till varje elev avsätter vi en egen häst. Under vintersäsong arbetar vi på ett annat vis, då med helgläger i projektform i samarbete med Nacka Kommun. Under denna period behöver vi endast ett fåtal hästar på hemmaplan. Detta gör att vi kan erbjuda uthyrning av ungefär 10 olika hästar. Kanske är det just du som blir en av de lyckliga?

Vi hyr ut våra hästar under perioden 20/8 2018 till den 8/6 2019.

I år satsar vi på ett nytt och alldeles unikt koncept för att matcha rätt ryttare med rätt häst! Detta i form av prova-på-helger under sommaren. Under en prova-på-helg får du som är intresserad av att hyra någon av våra hästar under ordnade former möjlighet att lära känna hästen – både i ridning och i hantering. Prova-på-helgen innebär också teoretiska genomgångar om bland annat utfodring, träning, hagvistelse och lastning. Allt för att förbereda dig på allra bästa vis inför ditt kommande år som hästansvarig. Du kommer under denna vistelse också att få berätta om dig själv, dina ambitioner och din stallplats. Detta är en fantastisk möjlighet för dig att hitta rätt häst!Ingen avgift – kost och logi ingår!Under din prova-på-vistelse hos oss bjuder vi dig på middag och frukost samt övernattning i lägerförläggning och småstugor. Medföljande föräldrar och anhöriga får detsamma till en kostnad av endast 200 kr per person.De två planerade helgerna under sommaren 2018 är lördagen den 30 juni kl. 18.00 till söndagen den 1 juli kl. 11.00 samt lördagen den 14 juli kl. 18.00 till söndagen den 15 juli kl. 11.00.

Är du intresserad maila staffan@nybyggetsridlager.se och berätta lite om dig själv, om det är någon speciell häst du tänker på och lite vad du har för ambitioner osv. Nämn även gärna vilken helg som passar dig bäst. Vi återkommer med mer information till er via mail närmare sommaren.

Vid mer specifka frågor kontakta Staffan på 070- 679 88 82

 

Gullspira:

Sto född 2007, 154 cm.Välriden mjuk häst lämplig för mindre vuxen.

gullan.jpg

 

Pirelli:

Arabvalack född 2003.Charmig snäll positiv häst.Är lämpad för dressyr och trevliga uterittter (ej hoppning)Har man häst ska man ha en Pirelli.pirelli1.JPG