Läger 11 8/8 – 14/8 2010

Denna vecka var det dags för sommarens sista ungdomsläger! Det känns som om sommaren har gått väldigt fort och att man inte riktig hänger med. nike air max 2014 asics sneakers Fjallraven Kanken Kanken NO.2 UK Fjallraven Kanken NO.2 nike air max tn

12.jpg

Veckans läger bestod av 20 ungdomar som faktiskt alla kom från Stockholm, och från samma område. nike air max 2017 nike air max tavas 15 av dem red på samma ridskola och de resterande 5 red på en annan. nike air max 2016 nike cortez asics pas cher 2018 Fjallraven Kanken Backpack Sale nike air max pas cher Detta är inte så vanligt utan oftast har vi en större spridnig på vart alla deltagare kommer ifrån. nike air max pas cher Fjallraven Kanken Big Backpack nike air max 90 pas cher nike kwazi nike internationalist nike air max 2013 Fjallraven Kanken Big Sale cheap fjallraven kanken De första dagarna fortskred som vanligt med teori, lektioner, uteritt, markarbete. Mochilas Kanken Big cheap fjallraven kanken asics pas cher nike air max 2017 nike tn En aning högre ljudnivå än vad vi är vana vid kanske, men det brukar kunna bli så när det kommer ett stort gäng som känner varandra sen innan. nike internationalist basket nike Och efter några dagar så blev det lite lugnare, eller så var det vi som kanske vande oss? 🙂 Deltagarna delas ju upp i tre stallgrupper som sedan har stalltjänst några gånger under veckan, antingen morgon eller kväll. Fjallraven Kanken Classic Sale asics prix Mochilas Fjällräven Kanken Tienda På morgonen är man med och tar in alla hästar som varit ute på natten och mycket annat. Fjallraven Kanken Sale Fjallraven Kanken Backpack Sale På kvällarna får man bland annat hjälpa till att dela ut alla morgonpåsar. Fjallraven Kanken Cheap Fjällräven Kånken Fjallraven Kanken Backpack nike air max 95

41.jpg

Teckningstävling var det även denna vecka och som vanligt fick vi in väldigt mycket fina bidrag!

8.jpg

Och vinnaren blev Matilda som ritat denna fina teckning på Compa. asics pas cher tn requin pas cher pour femme

91.jpg

Under tisdagkvällen var det även dags för 24 karat där det satsades hej villt med de ”pengar” de blivit tilldelade. Fjallraven Kanken Sale UK Kanken Fjallraven chaussures asics pas cher nike tn pas cher homme Vi kanske tyckte att de deltagre som skulle hoppa höjdhopp var lite mesiga och inte vågade satsa på lite högre höjder 😉 Men många var det som klarade att ta sig upp på Bellman! Den första tävlingen med häst var som vanligt bruksridningen under onsdagseftermiddagen där de placerade blev: 1:a Hanna på Rosie 2:a Ingrid på Biggen 3:a Kristin på Ratata Under torsdagen var det dags för banhoppning på förmiddagen och barbackaridning på eftermiddagen. Fjallraven Kanken Kids nike air max 1 nike pas cher Under hela dagen pågick även rykttävlingen som vanligt. De placerade där blev: 1: Emmy med Konrad 2:a Ingrid med Biggen 2:a Alma med Nova 2:a Filippa med Bizze 3:a Kristin med Ratata 3:a Katarina med Macken Fredagen bestod av uteritt till Skirsnäs där det bjöds på ficka och man får möjlighet att titta på små söta lamm (som i och för sig inte är så små längre. nike air max 1 På eftermiddagen var det dags för dressyrtävling där flera av deltagarna hade spenderat torsdagkvällen till att memorera programmet genom att springa det själva. nike x fragment Fjallraven Kanken Big nike air huarache avis Fjallraven Kanken Backpacks Sale UK asics 2018 De placerade blev: 1:a Hanna på Arnie 2:a Ingrid på Biggen 3:a Hanna på Rosie På kvällen var det dags för pjäser och korvgrillning. nike air max 2014 Grillen ställs fram och görs iordning innan alla går ner till ridhuset för att titta på pjäserna. asics chaussures soldes Mochilas Kanken Classic tn nike nike flyknit lunar Då får Tilda, gårdens svarta cocker spaniel, ett hårt jobb. asics chaussures Fjallraven Kanken Sale Fjällräven Kånken nike air presto femme bordeaux Varje vecka måste hon vakta grillen medan alla andra är i ridhuset för det kan ju faktiskt vara så att det kommer en grilltjuv från skogen och tar grillen! Tur att vi ha Tilda 😉

61.jpg

Efter korvgrillningen var det dags för sista 5-kampsgrenen som bestod av chrader innan det var dags för spökhistorier.

10 Kommentar(er)

 1. Det var hur kul som helst!! Bästa veckan på sommaren utan tvekan! Saknar Arnie massvis, förhoppningsvis får jag träffa honom nästa sommar.. <3

  Föresten, det var inte Bellman vi använde i 24 Karat, det var Ravon!

  /Hanna

  Hanna | 16 augusti 2010 | Svara

 2. åå saknar!! 🙂

  emmy - konrad | 16 augusti 2010 | Svara

 3. Saknar.
  Har vart jättekul!

  Heidi Clara | 16 augusti 2010 | Svara

 4. Saknar Nybygget och Iddy jätte mycket!
  Ge Iddy en bamsekram från mig:D<3
  Längtar redan till nästa sommar:D

  Hannah - Iddy | 16 augusti 2010 | Svara

 5. Tack så jätte mycket för den här veckan ! 😀 <3

  Har vart såå kul, längtar tillbaks… Hoppas vi ses igen nästa år ! 🙂

  Kram

  Kristin - Ratata | 16 augusti 2010 | Svara

 6. Hej! Tack för en super bra vecka, längtar redan tillbaks! 🙂
  Kram 😀

  Rebecca-Bellman | 17 augusti 2010 | Svara

 7. Tack så jättemycket för världens roligaste ridläger 🙂
  Längtar tillbaka och saknar Nova jättemycket så jag kommer nog tillbaks nästa år 😉

  Alma-Nova | 17 augusti 2010 | Svara

 8. Hade en sjukt kul vecka, vill tillbacka 😀
  Saknar Malle och Nybygget 😀

  Kajsa - Malle | 17 augusti 2010 | Svara

 9. Definitivt sommarens bästa vecka.
  Vill tillbaka, saknar allt. 😀

  Rebecka-Pricken | 18 augusti 2010 | Svara

 10. Tack för en fantastisk och lärorik vecka 🙂
  Saknar alla redan, men Frida mest 😛

  Michelle-Frida | 20 augusti 2010 | Svara

Kommentarfunktionen är avstängd.