Barn/vuxenläger 15/8 – 18/8 2010

För tredje året hade vi ett vuxen/barnläger där en förälder är välkommen med sitt barn. Mochilas Fjallraven Kanken Infantil nike free pas chers Fjallraven Kanken Sale UK Fjallraven Kanken Mini Sale chaussures asics pas cher nike huarache acheter asics pas cher nike free run Detta har visat sig vara ett mycket populär idé på läger då det blev fullt så gott som direkt och på söndagens samling var det 18 deltagare samlade, 9 vuxna och 9 barn. asics soldes asics chaussures nike air huarache Fjallraven Kanken NO.2 Backpack Kanken Kids UK asics sneakers Fjallraven Kanken Cheap nike blazer nike air max femme Upplägget på detta läger är densamma som på de andra, det är samling på morgonen med teori och två ridpass om dagen. Mochilas Fjallraven Kanken No.2 Fjallraven Kanken Mini nike air max 1 nike air max pas cher acheter asics Fjallraven Kanken Cheap Fjallraven Kanken UK nike air max 2012 nike air max 2017 Det enda som skiljer sig är väl att det finns en kaffepaus på eftermiddagen 😉 Och Ami har varit köket så det är ingen risk att vi gått hungiga!

31.jpg

Bruksridningen lade vi upp på ett lite annat sätt då deltagarna tävlade i lag, förälder och barn. nike air max pas cher nike air max flyknit 2017 basket nike air max nike air max 2012 nike air force 1 asicss 2018 pas cher asicss 2018 pas cher nike air max flyknit 2017 I första gruppen red alla barn och i den andra de vuxna och sedan lades deras result ihop för att få fram en slutgiltig segrare. nike x fragment Fjallraven Kanken Mini Sale nike air max 90 femme 2017 Fjallraven Kanken Sale Kanken NO.2 UK Mochilas Fjallraven Kanken No.2 nike x fragment nike air max 2017 nike roshe run 2017 Tyvärr hade andra gruppen lite otur med vädret då det började åska och regna så alla fick ta in sina hästar och vänta tills det värsta dragit över. nike chaussure nike mercurial vapor acheter asics pas cher nike tn femme nike blazer nike air max 90 asics sneakers 2018 air max soldes pas cher Resultatet blev tillslut: 1:a Peggy på Akleja med mamma Marika på Frida 2:a Hedda på Iddy med mamma Malin på Ratata 3:a Viola på Surprise med inlånade ledar-Elsa på Surprise En av mammora kunde tyvärr inte rida på grund av en skada men det finns sysselsättning ändå. Kanken Fjallraven Fjallraven Kanken Kids Chaussures Asics 2018 asics sneakers Fjallraven Kanken Cheap asics sneakers nike air max thea Det är alltid bra att någon som sköter markserviscen, och så här glad kan man vara då 🙂

13.jpg

Vi hade även en rykttävling där föräldrar och barn tävlade tillsammans på en häst. Fjallraven Kanken Classic acheter asics nike air max homme nike air max 2018 Fjallraven Kanken Backpack nike chaussures Fjallraven Kanken Kids Här minns vi inte riktigt resultatet men är ni inne och kikar och minns så lämna gärna en kommentar! Första platsen minns vi i alla fall och det var att Rebecca med Bizze vann!

21.jpg

Sista kvällen var det dags för 24 karat! Denna gång fick den hållas i ridhuset på grund av det dåliga vädret men det gick bra det också och alla tyckte det var en rolig tävling.

Kommentarfunktionen är avstängd.