Nytt i lägerhuset

Lite renovering av lägerhuset har pågått under vintern och här kommer lite bilder som visar vad fint det blivit! Först och främst så är golvet på nedervåningen bytt och väggarna är nymålade. Fjallraven Kanken NO.2

golv.jpg

På övervåningen har det bytts lite fönster. Mochilas Kanken España Direkt när man kommer upp för trappan så finns det två nya små fönster bakom soffan. Dessa kommer göra det lite ljusare på övervåningen och det kommer även gå att få lite mer drag så det går att få det lite svalare när det är som varmast. nike air max 2014 Det allra bästa med fönstren är dock att det är perfekt utsikt över ridbanan 🙂

fonster-soffa.jpg

ridbana.jpg

Även fönstren till vänster, de vid brandstegen, är bytta och är nu större än vad de var innan. nike air max 90

fonster.jpg

Annars är allt bra på Nybygget, mycket förberedelser inför sommaren är det så här på våren för vi vill ju att det ska vara toppskick på gården när lägren börjar. Fjällräven Kanken Tienda Jullan hjälper till så gott hon kan…tycker hon i alla fall 😉

julls.jpg

Och med våren så föds även lamm på Skirsnäs.

4 Kommentar(er)

 1. Härligt värre!

  Anna | 16 april 2012 | Svara

 2. Kanonfint!
  Snart kommer vi……Moahahahaha! 🙂 🙂

  Maggan | 16 april 2012 | Svara

 3. Längtar såå efter att få komma!!!
  /Angelica Sjöstrand :-p

  Angelica | 20 april 2012 | Svara

 4. oj vad jag längtar till lägret ska börja
  och jag längtar efter djuren .

  ska bli spännade att se vilken häst jag får ta
  hand om i år

  sofie | 25 april 2012 | Svara

Kommentarfunktionen är avstängd.