Liten uppdatering

Kanske dags för en liten uppdatering här i väntan på våren som aldrig riktigt verkar orka komma igång… Lägren inför sommaren är snart fulla vilket vi tycker är väldigt roligt och vi satsar som vanligt på att göra den bästa sommaren vi någonsin gjort och hoppas att ni som anmält er till läger vill hjälpa oss att uppnå det målet 🙂 På en gård som Nybygget så finns det alltid saker som behöver fixas, så tro inte att det är lugnt och skönt under de månader som det inte är läger. Mycket som måste underhållas för att lägren skall flyta bra under sommaren. Fjallraven Kanken Classic En naturligt viktig del är ju att ha bra hästar som skall funka vid många olika ryttare. Just nu finns det några unghästar på gården som vi hoppas skall kunna bli riktigt bra lägerhästar om några år. nike air max femme Två av dessa är Mini och Melker och nedan kan ni se bilder på när de hoppar ett litet hinder. Här har de inte hoppat så mycket ”vanliga” hinder tidigare utan mest skuttat stockar i skogen så visst är de duktiga?

minihopppp.jpg

melkerhopppp.jpg

Mini är ju son till Rosie och är nu 4 år. nike air max tavas Melker är ett år yngre och son till Anki som ni känner igen från i sommras. Melker har även samma pappa som Blixten som vi ägt tidigare. Melkers halvsyster, Lussan, som vi också har på gården rids även hon förfullt och sköter sig bra. Anki är även mamma till henne och Lussan har sedan samma pappa som Frida. nike air max 95 Vi gillar att våra hästar är släkt med varandra, på ett eller annat sätt 😉 Vi har även städat ridhuset ordentligt. nike air max homme Det blir som ni förstår ganska dammigt där inne så det krävs att det städas. Eftersom det är rätt högt i tak så får man vara lite kreativ för att kunna komma åt överallt och vi använder oss av traktorn.

Kommentarfunktionen är avstängd.