Rätt svar…

…var självklart en ny stuga som numer är uppbyggd och står bredvid de andra tre. Mochilas Fjallraven Kanken Big nike air presto nike hypervenom nike air max homme asics chaussures nike air max 2012 Fjallraven Kanken Big Sale Kanken Mini UK Den är lite större än de andra tre och det kommer nog finnas fyra bäddar i den. nike free pas chers Fjallraven Kanken UK nike air tn nike air max 90 homme nike air max 95 Fjallraven Kanken Backpack Mochilas Kanken Classic nike cortez air max 90 femme asics pas cher 2018 tn nike Nu ska den bara målas, acheter chaussures nike nike cortez nike air huarache nike air max 95 nike mercurial vapor nike air max thea Mochilas Kanken Infantil nike air max 90 homme inredas och döpas så kan den invigas sen!

stuga.jpg

Och våren kommer mer och mer, nike homme Fjallraven Kanken Mini Sale Mochilas Kanken Big nike air force 1 nike tn 2017 nike air max tavas nike homme Kanken Mini UK acheter asics blommor finns det överallt och hästarna fäller mer och mer (ibland känns det som om fällandet aldrig ska ta slut…). nike air max 2017 Kanken Mini UK nike roshe run Mochilas Fjallraven Kanken No.2 nike air tn nike roshe run Fjallraven Kanken Classic Sale Tyvärr är ju inte alla vårtecken lika roliga, Fjällräven Kanken Tienda asics 2018 Nike Air Max 1 Femme Fjallraven Kanken Kids Fjallraven Kanken Classic Backpack nike blazer Fjallraven Kanken nike air huarache avis nike running homme nike tn 2017 mygg, asics 2018 nike air max 2012 Fjallraven Kanken Backpacks Fjallraven Kanken asics soldes nike air max 95 nike air presto pas cher fjallraven kanken Backpack uk nike blazer Kanken Fjallraven knott och fästingar skulle vi kunna klara oss utan! I helgen sattes även studsmattorna upp 🙂

studs.jpg

Och nu börjar det närma sig sommaren med stormsteg, nike air max 95 Fjallraven Kanken Classic chaussures asics pas cher nike pas cher asics chaussures soldes asics en ligne nike femme nike air force 1 nike tn 2017 cheap fjallraven kanken Backpack inte långt kvar till första lägret startar.

8 Kommentar(er)

 1. Vad ska stugan heta? 🙂 Hälsa!

  cornelia & Moa & Tuva | 13 april 2011 | Svara

 2. Ooh vad fint 😀

  Felicia | 13 april 2011 | Svara

 3. Trevligt m ny fin stuga! Själv har jag nu snart ridit 1 termin på Järna ridklubb o hoppas således på att slippa träningsvärken efter vuxenlägret…;-)
  Så hittade jag min gamla älsklingslägerhäst ”Clabbe” Summer Cloud via nätet – ta en titt på http://www.dimmansstuteri.com under fliken Övriga hästar. 31 år blev han!!
  Vi ses i juni!
  Glad påsk på er!

  Mona | 16 april 2011 | Svara

 4. Det pirrar i kroppen!

  Anna | 22 april 2011 | Svara

 5. Hoppas att stugan blir jätte fin! Den ser jätte fin ut just nu med! 😉

  Liv | 9 maj 2011 | Svara

 6. vad stugan kommer heta får ni reda på längre fram då det även kommer bilder på döpelsen. Vi funderar på att kasta en champagneflaska på den som man gör med båtar 😉

  /Therese

  asa | 10 maj 2011 | Svara

 7. Therese: Då får ni akta så att ni inte råkar träffa fel och kasta champagneflaskan genom rutan 😉

  Fast det är väl mer en sån grej som jag skulle lyckas med förstås 😉

  Vilja | 17 maj 2011 | Svara

 8. Vilja: haha…det skulle vara lyckat. Krossad ruta och glassplitter och chamoagne i hela stugan 😉

  /Therese

  asa | 18 maj 2011 | Svara

Kommentarfunktionen är avstängd.