Sommarens första läger

Första lägret var som vanligt ett sammarbete med Stockholms Handikappridklubb som var där 2-4 juni. Fjallraven Kanken Kids I år var det nästan rekord i antal ridande, nike air max pas cher hela 10 stycken! Det var som vanligt väldigt god stämning och mat och alla verkade nöjda och glada. fjallraven kanken uk Som vanligt under det här lägret så var det ett fantastiskt väder och alla ryttare och hästar skötte sig exemplariskt!

hk.jpg

Samma dag som lägret avslutades så kom bussen med alla hästar från ridskolan i Karlskoga. basket nike tn Hela 10 stycken lastades ur och stallen fylldes snabbt med gamla vänner 🙂 Det är alltid lite livat i början när de kommit på plats med lite skrikande mellan de olika stallen men de inser snabbt var har hamnat och känner sig som hemma. soldes air max pas cher Glada är de också när de får gå ut i hagar med massor med gräs,

Kommentarfunktionen är avstängd.