Vuxenläger 5/6-11/6 2011

Första riktiga veckan med läger bestod av läger 1 och två vilket är två vuxenläger. nike chaussure Ett som pågick söndag till tisdag och det andra började på onsdagen och slutade på lördagen. nike air max 2017 Båda lägren var som vanligt fulltecknade! Även om man kan tycka att det första lägren är ganska kort så hinns det med väldigt mycket! Allt från tävlingar, uteritt och lite hoppning till trevligt umgänge deltagarna emellan. tn requin pas cher pour femme Hästarna skötte sig väldigt bra och alla verkade väldigt nöjda. nike air max flyknit 2017 Både Blixten och Gullspira debuterade som lägerhästar då de gick med några lektioner och gjorde det med väl godkänt i betyg 🙂 Brukstävlingen hanns med och resultatet blev där: 1:a Anne – Rosie 2:a Renee – Malle 3:a Här sviker minnet oss tyvärr…om någon som läser vet så skriv en kommentar så skriver vi in trean. Fjallraven Kanken Classic Backpack Lägret avslutades med en fin kadrilj nere på ridbanan i strålande sommarväder!

l1.jpg

Läger två blev även det ett väldigt trevlig läger med många ansikten som känndes igen sedan tidigare. air max homme Här var det tre privathästar med vilket gjorde att tre av våra egna hästar kunde få lite välförtjänt vila på Skirsnäs. Fjallraven Kanken UK Rosie, Akleja och Frida fick där några dagar där de kunde gå på bete och ta det lugnt.

5 Kommentar(er)

 1. Albin är finast <3

  Elsa | 14 juni 2011 | Svara

 2. Det var som alltid supertrevligt, och vi har fortfarande ett fånigt lyckligt leende på läpparna!
  Självklart siktar vi på att återkomma nästa år!!

  Maggan | 15 juni 2011 | Svara

 3. Det var verkligen trevligt! Vilket härligt gäng. Längtar efter att se alla foton som Elsa tog. Jag och Fimbo kommer nu att träna både dressyr och bruksridning inför nästa år. Vi kommer gärna tillbaka!

  Agneta | 16 juni 2011 | Svara

 4. Det var Ulrika och Frida som kom 3a i bruksridningen 🙂

  Karin | 17 juni 2011 | Svara

 5. vad jag letade efter, tack

  scoolEretiree | 18 juni 2011 | Svara

Kommentarfunktionen är avstängd.