Nyheter

Hösten har verkligen kommit och lite roliga nyheter har vi att berätta 🙂 Två nya hästar har flyttat in i stallet! Först ska vi presentera Wilma, eller One Day Wonder som hon egentligen heter, som är en korsning på ca 155 cm. Mochilas Kanken Infantil Hon är född 2006 vilket innebär att hon är 5 år, dock är hon inte så jättemycket riden innan hon kom. Wilma är snäll att både sköta om och rida på och vi tror att hon kommer bli en jättebra tillgång inför kommande ridlägersomrar! Som ni ser på bilderna nedan så är hon ganska lik Buster fast inte riktigt lika kraftig. vente de asics

wilma-helkropp.jpg

wilma.jpg

Det andra nytillskottet är en stor c-ponny som heter Golden Queen. nike air max 1 Tidigare har hon kallats för Gullan men det går inte eftersom vi redan har en Gullan så hon kommer kallas för Golden. Fjallraven Kanken Cheap Golden är Moas nya ponny och hon kommer inte gå med på några läger men ni kommer att träffa henne ändå. Hon är född 1996 och har tävlat i både dressyr och hoppnin och just nu håller Moa och Golden på att lära känna varandra och det går riktigt bra 🙂

golden.jpg

Annars pågår det som vanligt väldigt mycket på Nybygget. nike air max 1 Det är mycket som fixas hela tiden och mer nyheter om det kommer ni få längre fram.

9 Kommentar(er)

 1. oh va vackra hästar . dom ser trevliga ut

  sofie | 23 oktober 2011 | Svara

 2. Har väntat på nyheter från er och äntligen får man läsa lite vad som hänt sen sist. Vad spännande med nya hästar. Längtar redan efter sommaren och hoppas att jag får möjlighet att komma till er i år igen. Lycka till med allt och hälsa Blixten från mig!

  Anna | 23 oktober 2011 | Svara

 3. Vad är Wilma för ras? Eller vilka raser är hon?

  Emman | 23 oktober 2011 | Svara

 4. Gud vad Golden var söt!!!! Hoppas på mera nyheter snart! 🙂

  Liv | 24 oktober 2011 | Svara

 5. Wilmas mamma var dräktig då Gimos ridskola köpte henne från polen, de vet inget om hennes stam.

  Åsa

  asa | 28 oktober 2011 | Svara

 6. Såg att Blixten är såld till skogslotten.. 🙁

  Annso - Arnie | 29 oktober 2011 | Svara

 7. åh lilla wilmis!!
  Hon stod där jag hade chippen i somras hihi, red henne en gång i somras 🙂 en väldigt social kuse 😉

  Amanda | 2 november 2011 | Svara

 8. Vilka fina hästar, och åh vad Moa måste vara glad över fina Golden 🙂

  Ylva | 19 november 2011 | Svara

 9. Söta hästar!
  pusssa Nova från mig!

  Elvira | 27 november 2011 | Svara

Kommentarfunktionen är avstängd.