Fodervärdar sökes!

Fodervärd sökes till några av våra hästar och ponnys! Snälla, trevliga och välutbildade hästar och ponnys finns i varierande ålder och storlek. tn requin pas cher pour femme Några av dem är lite äldre och skulle fungera utmärkt som sällskapshäst och bli en bra kompis för dig. Andra är i sin bästa ålder och kan tävlas i lättare dressyr och hoppklasser. asics soldes Uthyrningsperioden är september till slutet på maj, någon häst eventuellt längre! Givetvis har du som varit på något av våra ridläger företräde då du känner till vår verksamhet och hästhållning. Kraven på dig som fodervärd gör vi upp tillsammans! Vid frågor eller om någon av hästarna fångar ert intresse hör av er till Nybyggets Ridläger och Staffan och Åsa Strandberg telefon: 0150-34 20 83, 070-679 88 82 mail: staffan.strandberg@swipnet.se Hästarna som söker fodervärd är: Gentle Farm´s Snow Mountain ”Albin” Är en maxad d-ponny på 12 år och är albino. Mochilas Fjallraven Kanken Infantil Han söker en van ryttare som vill utbilda honom vidare! Går att rida ut på båda i grupp och ensam. Är riden för instruktör i både hoppning och dressyr, startat någon clearroundhoppning och gjort det bra. nike air max 90 Albin är även till salu! Gentle Farm´s Cloud ”Malle” Malle är en connemaravalack som vuxit över ponnymått och är ca 152 cm. Han är skimmel, född 1995 och är en väldigt snäll och trevlig häst som kan användas till både hoppning och dressyr. En perfekt mor och dotterhäst! Bellman Bellman är en snäll äldre herre som nu vill ta det lite lugnt på ålderns höst. Han är ett brunt svenskt halvblod på strax över 160 cm och är född 1992. Han är väldigt snäll att hålla på med och skulle tycka det var skönt med någon som vill ta lugna ritter ut i skogen. acheter asics Är snäll med andra hästar så han skulle fungera perfekt som sällskapshäst! Ratata Är en borkfärgad connemarakorsning som är född 1994. basket nike air max Han är ca 153 cm i mankhöjd och är en häst med stor personlighet som man inte kan låta bli att tycka om! Fungerar bra som sällskapshäst och är snäll att rida. Nybyggets Blixten Blixten är korsning welsh/paint och är född 2007. Han är skäck och runt 150 cm i mankhöjd. nike magista pas cher Han är riden mycket, både på bana och i skogen och är snäll och trevlig överallt! Går fint i dressyren och är hoppas små hinder både i skogen och på bana.

10 Kommentar(er)

 1. Jag tar alla. Det är lugnt va? haha
  Nej men albin är man bra sugen på.. 🙂

  Malin Lönn | 25 maj 2011 | Svara

 2. Hehe, skulle absolut vilja ha både Malle och Ratata x) men jag får visst nöja mig med min galna ”lilla” sköthäst ett par år till istället…

  Flizan | 27 maj 2011 | Svara

 3. Hade jag inte redan haft fullt upp med Sofia, inridningen av Olga och ”min” kalv så hade jag inte bangat, haha. Nybyggets hästar är de underbaraste som finns 🙂

  Vilja | 28 maj 2011 | Svara

 4. Kommer ni hyra några fler hästar till sommar ridlägrerna i år ? 🙂

  Hannah | 29 maj 2011 | Svara

 5. Är det bestämt om Surprise är med i år? 🙂

  Johanna | 29 maj 2011 | Svara

 6. Det kommer upp ett inlägg om hur hästsidan kommer att se ut i sommar redan imorgon!

  /Therese

  asa | 29 maj 2011 | Svara

 7. Okej, ungefär vilken tid ? 😛

  Hannah | 30 maj 2011 | Svara

 8. Ungefär om en kvart 😉

  /Therese

  asa | 30 maj 2011 | Svara

 9. Har ridit Bellman på ridskolan Albin och Malle stod där förut! Men har inte tid att bli fodervärd! 😀

  Hannah | 18 juni 2011 | Svara

 10. Bra sugen på Blixten alltså!

  Anna | 21 juni 2011 | Svara

Kommentarfunktionen är avstängd.