Läger 9 24/7 – 30/7 2011

Läger nummer 9 var det dags för denna vecka och alla deltagare samlades som vanligt i lägerhuset när klockan blivit fyra på söndagseftermiddagen. Efter utdelning av hästar var det dags att provrida sina hästar i två grupper, en i ridhuset och en på ridbanan. Sedan var det som vanligt dags för namnlek och andra roliga lekar på söndagskvällen.Måndagen började med stalltjänst för alla och då gäller det att vara i stallet halv 8 på morgonen för att hjälpa till att ta in hästar m.m. innan det är dags för frukost klockan 8. Det gäller för ledarna att sätta sig i respekt från början så att lägerbarnen lyder minsta vink, tycker Ronja har lyckats ganska bra denna vecka 😉

ledare.jpg

Måndagens första ridpass bestod av träna på sits, takt och balans samtidigt som deltagarna fick fortsätta lära känna sina hästar. Efter varje ridpass är det viktigt att ta hand om inte bara hästen utan även all utrustning. asics sneakers

smorj.jpg

Efter lunch var det dags att rida igen och denna gång så red halva gruppen ut medan andra halvan red barbacka. På tisdagsförmiddagen så var det dags för markarbete i två grupper och eftermiddagens ridpass såg ut på samma sätt som måndagen då de som ridit ut då fick stanna hemma och rida barbacka. Där emellan hade deltagarna teori med ledarna som visade dekorativ hästvård. Kvällen som följde bestod sedan av några 5-kampsgrenar och andra roliga lekar. nike femme Klockan nio varje morgon ser det ut så här nere vid stallet.

img_4371.jpg

Då är det samling med Staffan och deltagarna får en genomgång av hur dagen ser ut och varje morgon är det även teori i många olika roliga ämnen. Det gäller också att hänga med för varje morgon har en deltagare chans att vinna 20 kr om de kan svara på en fråga från teorin dagen innan! Ridningen på onsdagar består ju allt som oftast av programträning på förmiddagen och brukstävling på eftermiddagen. Chaussures Homme Asics Denna veckas placerade i brukstävlingen blev: 1:a Louise på Rosie 2:a Alice på Arnie 3:a Emilia på Frida Efter brukstävlingen så åts det tacos innan det var dags för stalltjänst för en av grupperna och under kvällen var det sedan även 24-karat där en av deltävlingarna är att hoppa upp på en häst. Denna vecka kom faktiskt de allra flesta av de som var utvalda från sina lag upp på Ravon. Det gäller också att komma ihåg att göra höpåsarna till sin häst varje dag annars blir det så synd om de som måste gå hungriga för att deras påsar är tomma 😉

ensilage.jpg

Torsdag förmiddag bestod av uteritt till Skirsnäs där deltagarna fick fika med saft och sockerkaka. Kanken Big UK Sedan laddade alla inför hoppningen på eftermiddagen där alla är med och gör banan fin. Det är inte alla som har hoppat en hel bana förut så det är roligt att ha möjlighet att få prova det!

hopp1.jpg

På fredagar börjar rykttävlingen redan när hästarna kommer in från hagen och håller på fram till eftermiddagen. nike roshe run 2017 Har man tur så har man en snäll häst som inte tycker att det är så roligt att rulla sig i hagen, har man otur kan man ha en Konrad roat sig med att rulla hela natten 😉 Veckans placerade blev: 1:a Emma med Mirabell 2:a Emilia med Frida och Vera med Heidi 3:a Lotta med Malle och Madde med Ravon Under det första ridpasset så var det dags för barbackaridning igen och sedan laddade alla om inför dressyrtävlingen på eftermiddagen.

1 Kommentar(er)

  1. Hejsan! väääldigt sent men men…TACK för en superrolig vecka, absolut sommarens bästa! hoppas vi ses nästa sommar med 😉 kram

    Madde | 28 september 2011 | Svara

Kommentarfunktionen är avstängd.