Resumé 2010

Mycket hinner ju hända under ett år och här kommer en liten resumé över vad som har hänt på Nybygget under 2010.Året började med väldigt mycket snö och väldigt låga temperaturer. nike air max flyknit 2017 nike air max tavas Fjallraven Kanken NO.2 Mochilas Fjällräven Kanken Tienda Tillslut var det så mycket snö så vi inte visste vart vi skulle göra av den när det plogades och högarna utanför fönstren var så höga så det knappt gick att se ut. Den lägsta temperaturen var minus 31,5 grader och det är väl i kallaste laget kanske…

sno.jpg

Men tillslut kom våren och snön försvann tillslut. asics homme pas cher asics pas cher Mycket förberedelser inför sommarens läger är det alltid på våren, allt måste ju vara på topp när lägren börjar. nike cortez nike internationalist nike air max En helg i maj så träffades alla som skulle arbeta under sommaren för att lära känna varandra och lära sig lite rutiner m.m. asics en ligne Det blev en väldigt trevlig helg med mycket skratt, alla lekare måste ju testas 🙂

ledarhelg.jpg

Sedan kom sommaren och alla hästar kom hem igen för att arbeta under alla de fullbelagda lägren. basket nike Kanken NO.2 UK Det en av de bästa stunderna på året när alla hästar står i stallet igen, det är då sommaren börjar på riktigt! Det blev en väldigt lyckad sommar där alla var nöjda och glada. nike air presto Fjallraven Kanken Backpacks Sale UK air max 90 femme Fjallraven Kanken Kids Några nyheter brukar det ju alltid finnas varje sommar. nike air max 90 I år var nog den största nyheten Working Equitation som blev en del av bruksridningen så när man nu kom in i ridhuset så möttes man bland annat av en tjur. nike air max 2016 Vi var nog flera stycken som var imponerade över att hästarna lärde sig att gå så nära tjuren så snabbt som de faktiskt gjorde. nike roshe run

tjur.jpg

Sedan är det ju alltid någon ny häst på gården. nike femme Fjallraven Kanken Classic asics chaussures sitemap I år var det bland annat Heidi som vi lånade från Björkviks Ponnyridskola och Nova som flera träffat förut men nu blivit tillräckligt gammal för att kunna gå med på läger. asics sneakers Sedan hade vi även stora hästen Pelle som fick komma och arbeta på några vuxenläger. asics sitemap Och så var ju Rosie tillbaka från sin mammaledighet och det tror jag många var glada över! Precis som vintern var kall så var stora delar av sommaren väldigt varm vilket kanske inte är det mest ideala vädret om man ska orka på ett ridläger! Men det är tur att poolen finns så det finns möjlighet till lite svalkande bad. Fjallraven Kanken Backpack Sale asics pas cher en ligne Och på tal om vatten så var väl den mest spännande händelsen under sommaren när pumpen i brunnen gick sönder så vi blev utan vatten i två dagar. Fjallraven Kanken Mini Kanken Classic UK Alla insåg vi vad beroende vi är av vattnet och allt blev lite krångligare. Fjallraven Kanken Mini nike air max 97 Fjallraven Kanken Classic Backpack chaussures nike femme 2017 nike air max 95 Kommunen fick komma ut med två tankar fulla med vatten så det fanns det allra viktigaste som dryck till hästar och människor. Fjallraven Kanken Big Backpack Men alla höll humöret uppe och stämningen var god hela tiden. nike air max 2012 asics chaussures Fjallraven Kanken Sale nike tn 2017

vatten.jpg

Sommaren gick väldigt fort och tillslut är det dags för hästarna att åka till sina vinterhem. Precis som att sommaren börjar när de kommer så tar sommaren slut direkt när de åker. nike dunk Soldes Asics nike air max pas cher Och här kan jag passa på att tacka alla de fantastiska hästar som gör somrarna på Nybygget till de allra bästa. acheter asics soldes nike air max 2018 De ställer upp i vårt och torrt och gör alltid sitt bästa för att ni som kommer på våra ridläger skall få ett minne för livet!

lager.jpg

Sedan kom hösten och stallet fick nya inneboende i form av två kaniner. Fjällräven Kanken Tienda Mochilas Fjallraven Kanken Classic Tyvärr finns bara den ena kvar idag men Doris som hon heter är glad och tycker om att leka i en box om dagarna. asics chaussures soldes nike air max flyknit nike roshe run 2017 nike air max flyknit Jullan tycker hon är ganska spännande och sitter gärna och tittar på henne, men på behörigt avstånd 😉 Vintern kom fort med snö redan i november. nike tn femme Vi var väldigt glada över detta för finns det något bättre än att vara ute och galoppera snö? Nä, skulle inte tro det 🙂 Tyvärr är det ju alltid så när man håller på med djur att tråkiga saker inträffar. nike air max thea nike free pas chers Djur lever ju inte lika länge som oss så då och då händer det att vi får säga hej då även om det känns alldels för tidigt. chaussures asics I somras försvann Greger, den gula fina katten som också var Jullans mamma, bara sådär och vi vet inte vad som har hänt henne. Vi hoppades länge att hon skulle dyka upp igen men tyvärr blev det inte så och det är väldigt tomt i stallet utan henne. Fjallraven Kanken Sale Fjallraven Kanken Mini Sale nike air presto femme bordeaux nike running homme Strax efter sommaren togs även beslutet att Duvan skulle få avsluta sina dagar. nike cortez Hon hade ont i sina bakben och med tanke på hennes historia och de problem hon haft med sina ben ända sedan hon föddes så fanns det inte mer att göra. nike tn Hon är väldigt saknad och det är tomt i stallet utan henne! I början på hösten så togs även Myrra bort. Fjallraven Kanken Big nike air max pas cher Hon hade det jobbigt med nos och öron så då fick hon somna in. asics soldes Detta var ett mycket jobbigt beslut då Myrra var en stor del av gården och en väldigt personlig hund som det var svårt att inte tycka om. Men man får försöka tänka på att man gör det som är bäst för djuret… nike air max tavas tn nike Men sen ska jag avsluta med några goda nyheter och bekantskaper. nike air max tn In i huset har en liten cockerspanielvalp flyttat som heter Cilla. Mochilas Kanken Mini Det är en bestämd liten dam som gärna vill vara med hela tiden 😉 Tilda uppskattar henne och tycker Cilla är en rolig liten krabat som man kan brottas med! Och Cilla tycker väldigt mycket om Tilda och ligger hellre och trängs i Tildas korg än ensam i sin egen… asics chaussures sitemap Fjallraven Kanken nike huarache nike air max 2017

cilla.jpg

cillatilda.jpg

Och unghästarna som nu fyllt fyra år rids nu flera gånger i veckan och verkar tycka att det är roligt att jobba! Gullspira är en klippa och är så snäll och sköter sig så bra att hon nog kommer kunna gå med på några lektioner i sommar och kommer nog vara den som får vara täthäst på uteritterna.

13 Kommentar(er)

 1. Jag visste att Duvan var borta, men så tråkigt att även Greger och Myrra är borta… Dock roligt att Tilda fick nytt sällskap och att det går bra med Gullspira och Blixten. Ha det så bra så ses vi i sommar igen!

  Flisan | 22 januari 2011 | Svara

 2. Tråkigt att höra om Duvan, Greger & Myrra. Men vi vet ju alla att ni gjort deras liv till något väldigt fint. För vad kan vara finare än ett liv på Nybygget?

  Anna | 22 januari 2011 | Svara

 3. Hörde om det med Duvan, Myrra och Greger innan. Mycket tråkigt och det kommer nog att kännas tomt i sommar. Särskilt utan Myrra som alltid var min favorit! Att alltid bli mött av en pigg och galen Myrra (och Tilda) som ska hälsa en välkommen när man kommer blev man alltid glad av. Nu finns det inte längre någon som snor smörpaketet från bordet när ingen ser.

  I övrigt så var det ju en härlig resumé! Och jag älskar gruppbilden från vårat läger 🙂 Minns att jag fick stå med ett tiotal kameror och fota, alla ville ju ha varsin gruppbild på sin kamera! Som tur är så finns ju ”min skål” med på bilden och representerar mig – hahahaha!

  Nu får man bara hoppas på att det blir ytterligare en underbar Nybygget-sommar! Även om den i år blir utan Myrra, Duvan och Greger.

  Vilja | 23 januari 2011 | Svara

 4. kommer Surprice vara med 2011?

  Johanna | 24 januari 2011 | Svara

 5. Duvan! 🙁 jag hade henne sommaren 2009, hon var verkligen en dröm dom dagarna! Kommer verkligen sakna henne, Greger och Myrra..

  Hälsa alla hästar (speciellt Frida) från mig så ses vi i sommar!

  Evelina | 27 januari 2011 | Svara

 6. R.I.P alla! Kommer att sakna dem… Men ingenting kommer att hindra mig att längta, längta, längta och längta! Saknar alla. Jag ska hälsa till Staffan ifrån Pia o bosse! 😀 Vilken härlig sommar det var förra året! Saknar alla… hej då.

  Liv | 30 januari 2011 | Svara

 7. Myrraaa det kommer inte bli sig likt på nybyggets utan henne och tråkigt med greger och duvan också!! 🙁 längatar hjätte mycket till nybyggets i sommaar!! kommer bizze vara där i år eller är han för gammal för de nu :(??

  Mira | 4 februari 2011 | Svara

 8. Kommer sakna Duvan 🙁 hon va den ända hästen jag ville ha i år igen .. och kommer sakna Greger och Myrra ocksååå men ses i sommar iallafall 🙂

  Elin- Duvan | 4 februari 2011 | Svara

 9. Till sommaren så är det bestämt att vi får låna Heidi igen, Suprise hoppas vi på men inget är bestämt, Bizze beror helt på hur piggelin han är.

  Åsa

  asa | 10 februari 2011 | Svara

 10. Duvan 🙁
  har en fårga om Chippen, den finaste ponnyn i världen ♥ visst har han vart ute och tävlat en del hoppning? Vad har han startat för klass och med vad för resultat? :p

  Elin | 13 februari 2011 | Svara

 11. Det är alltid tråkigt när djur får lämna oss.
  Minns när vi började rida Duvan.

  Alltid lika roligt att titta in här och få en dos av det Nybygget som gett mig så många härliga minnen och erfarenheter.

  /Kim Hult

  Kim | 28 februari 2011 | Svara

 12. Hej Elin!

  Chippen har tävlat LC/LD och gått felfritt i båda 🙂

  /Therese

  asa | 2 mars 2011 | Svara

 13. Hej Kim!

  Alltid roligt att höra från dig 🙂

  /Åsa

  asa | 2 mars 2011 | Svara

Kommentarfunktionen är avstängd.